Турнір з міні-футболу серед юнаків 2007-2008 р. н. з нагоди вшанування учасників бойових дій в зарубіжних країнах і пам’яті загиблих воїнів-інтернаціоналістів в Афганістані м. Первомайська

11.02.2018 року у спортивному комплексі «Фрегат» відбувся турнір з міні-футболу серед юнаків 2007-2008 років народження з нагоди вшанування учасників бойових дій в зарубіжних країнах і пам’яті загиблих воїнів-інтернаціоналістів в Афганістані м. Первомайська. До турніру були запрошені команди: «Олімп» м. Южноукраїнськ, «Дербі-Цитадель» м. Первомайськ, Первомайська ДЮСШ з видів спорту ім. Тофана В.В., «Мигія-Ортодокс» Первомайськ та Первомайський район, Арбузинська ДЮСШ та ДЮСШ с. Благодатне. Комади були розділені на дві групи по три команди в кожній. Ігри тривали 2 тайми по 12 хв ігрового часу. Перегравши всіх своїх суперників і у групі, і у півфіналі та фіналі, команда Первомайської ДЮСШ ім. Тофана виборола перше місце на турнірі. Результати зустрічей:

Група 1

Первомайська ДЮСШ ім. Тофана – Арбузинська ДЮСШ, 5:0,

Арбузинська ДЮСШ - «Мигія-Ортодокс», 0:4,

Первомайська ДЮСШ ім. Тофана – «Мигія-Ортодокс», 3:1.

Група 2

«Дербі-Цитадель» - ДЮСШ с. Благодатне, 5:2,

«Олімп» Южноукраїнськ - ДЮСШ с. Благодатне, 4:0,

«Дербі-Цитадель» - «Олімп» Южноукраїнськ, 1:9.

½ ФІНАЛА

«Дербі-Цитадель» - Первомайська ДЮСШ ім. Тофана, 0:4,

«Олімп» Южноукраїнськ - «Мигія-Ортодокс», 2:2 (пен.4:2)

ФІНАЛ

Первомайська ДЮСШ ім. Тофана – «Олімп» Южноукраїнськ, 6:1.

Кращими у команді Первомайської ДЮСШ з видів спорту ім. Тофана визнано гравців

Луданова Андрія, Рибака Дениса, Починка Вадима, Василевського Ярослава та Кучеренко Олексія.

До речі, з вісьмома забитими м’ячами останній став кращим бомбардиром турніру, випередивши Русанова Сергія з «Олімпа» та Цимбалюка Дмитра з «Дербі-Цитаделі», у яких по п’ять забитих м’ячів. По закінчені турніру команда-переможниця отримала кубок, кращі гравці були нагороджені грамотами, цінними подарунками з рук організаторів турніру, ветеранів-афганців та голови Первомайської федерації футболу Флакея М.Д.

Кiлькiсть переглядiв: 109

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.