ФУТБОЛ. Міжобласний турнір з міні-футболу, присвячений річниці звільнення Доманівщини від німецько-фашистських загарбників. с. Маринівка, 30 березня 2018 року.

30 березня в с. Маринівка в просторому спортивному комплексі відбувся міжобласний міні-футбольний турнір, присвячений річниці звільнення Доманівщини від німецько-фашистських загарбників, в якому брали участь юні футболісти нашої школи 2007 р.н. і 2008 р.н. Турнир проходив окремо у двох вікових категоріях. В змаганні, крім первомайской команды, брали участь команди Маринівки, Доманівки, Южноукраїнська, Подільська, Мостового. За команду 2007 р.н. виступали: Суржиков Олексій, Логінов Данило, Левченко Віктор, Халахур Володимир, Щербаченко Іван, Дмитренко Вадим, Осадчій Максим. В змаганні команд 2008 р.н. первомайську спортивну школу представляли такі починаючі футболісти: Рибак Денис, Кучеренко Олексій, Починок Вадим, Василевський Ярослав, Тодоренко Ярослав, Шабельник Назар, Баланюк Антон, Шевченко Влад, Осітковський Максим.

Кінцевий результат. Команда ДЮСШ 2007 р.н. з поразкою 0:1 при невиразній грі в першій зустрічі проти місцевої команди, нічиєю 1:1 у другому матчі з командою з Южноукраїнська та перемогою 3:1 в заключному матчі групового турніру над командою з м. Подільська зайняла друге місце в групі, що дозволило потрапити у фінальну частину турніру і грати за третє місце. Показав непогану гру і обіграв суперників з Мостового з рахунком 4:0, команда Первомайської ДЮСШ, складена з гравців 2007 р.н., виборола третє місце.

Молодші ж футболісти (2008 р.н.) стали переможцями турніру, показали добрий рівень гри в приміщенні. Результати ігр:

ДЮСШ м. Первомайськ - ДЮСШ с. Маринівка (3: 0),

ДЮСШ м. Первомайськ - ДЮСШ м. Южноукраїнськ (5: 1).

У фінальному матчі за перше місце юні футболісти з Первомайська не залишили шансів своїм суперникам з команди Подільська, перемігши їх з рахунком 5:0.

Кращим бомбардиром турніру став Кучеренко Олексій, який забив 10 м'ячів у ворота суперників. Що само по собі і забавно, і символічно, адже в день участі в турнірі йому виповнилося 10 років. Поздоровляємо молодих футболістів з перемогою та гарною грою, до чого вони, власне, і прагнуть, виходячи на кожен свій матч!

/Files/images/image-1.jpg/Files/images/image-2.jpg

/Files/images/image-3.jpg

/Files/images/image-5.jpg/Files/images/image-6.jpg/Files/images/image-8.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 102

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.