Будівництво сучасного міні-футбольного майданчика на території ДЮСШ.

На території нашої спортивної школи наприкінці лютого розпочато будівництво сучасного футбольного майданчика, що стало можливим завдяки профільній програмі ФФУ з будівництва полів зі штучним покриттям. Фінансується будівництво з місцевого та обласного бюджетів. Вартість будівництва 1.626.382 грн. Витрати на нього розподіляються між бюджетами так - приблизно,848 тис. грн з держбюджету і 778 тис. з місцевого. Всі роботи з підготовки фундаменту майданчика виконуються спеціалістами ТОВ "Архітектурно-будівельної компанії "АРХСІТІ"та організацією-підрядником ТОВ ЕЛЬФ-БУД".

/Files/images/CAM01219.jpg

Тепер, коротко, про хід виконання робіт з будівництва (реконструкції) футбольного майданчика зі штучним покриттям.

Відкритий майданчик для гри в міні-футбол матиме покриття зі штучної трави, яка виготовляється в Україні і є екологічно безпечною. Розміри майданчика складуть 22 х 42 метра.

/Files/images/CAM01216.jpg

Все робиться за технологією будівництва. Воно почалося з земляних робіт. Робилась виїмка грунту. Після виїмки грунту по внутрішньому периметру футбольного майданчика робився дренаж. Викопано траншею, укладено пісок, щебінь і перфоровану трубу діаметром 160 міліметрів.

/Files/images/2м.jpg

Зверху трубу накрито дорнітом та засипано щебнем.

/Files/images/1м.jpg

Труби з'єднуватимуться з бетонними колодязями за периметром майданчика для збору води з нього. Зараз тривають роботи по облаштуванню основи майданчика шляхом укладання і трамбування кількох шарів щебеню та відсіву. На футбольне поле після підготовки основи буде укладено штучне трав'яне покриття та засипано пісок і гумовий гранулят, встановлено огорожу.

Участь у придбанні міні-футбольного майданчика з сучасним штучним покриттям приймали: міський голова Дромашко Л.Г., начальник управління освіти Остапенко Г.Ф., начальник управління культури, національностей, релігій, молоді та спорту Первомайської міської ради Романов Є.М., депутати міської ради.

Профільна програма будівництва полів зі штучним покриттям - це ще один крок в реалізації "Стратегії розвитку футболу 2030", яка має одним із завдань модернізацію футбольної інфраструктури України. У національній футбольній федерації впевнені, що нові стадіони та майданчики дозволять істотно поліпшити якість фізичного виховання дітей та молоді, які в майбутньому будуть захищати спортивну честь України на світових аренах.

Кiлькiсть переглядiв: 363

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.